Скандален случай на пътя предизвика остри коментари в социалните мрежи - млада жена от Пловдив публикува снимки на джип, за чийто шофьор твърди, че е ударил с юмрук майка й по лицето. От полицията засега отричат да е имало насилие.

На видеото се вижда как линейка превозва пациент с инсулт, а зад нея се движи автомобилът на съпругата му. На булевард „България“ в Пловдив леката кола е засечена от джип, шофьорът му слиза на един от светофарите и се саморазправя с жената зад волана, твърди дъщеря й.

Силвия Панова, обяснява, че мъжът се „навира до половината в колата”. Той удря жената зад волана с юмрук по лицето. „Баща ми, докато успее да каже: Не бий жена ми, господинът го сграбчва за фланелката и баща ми припада“, разказва още Силвия Панова.

Полицията е идентифицирала и разпитала всички участници в инцидента и според разследващите няма данни за извършено престъпление.

Парамедиците – свидетели на саморазправата, обаче казват друго. „Виждам този човек как е до колата и как ръката му удря жената. На госпожата после като дойде, й беше зачервена челюста. Направо ченето й беше като откачено, искам да ви кажа“, сподели Димитрина Николова парамедик.

Пострадалата жена е освидетелствана с леко комоцио и синина в дясната страна на лицето.