Тази вечер в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ екипът на предаването получи специални инструкции как да отразява дейността на водещия и конкурентите му. Първи в студиото влезе Тончо Токмакчиев.

Той беше провокиран от Николаос, още със сядането си, да разказва вицове по теми, вдъхновени от празниците, които се честват по света на днешния ден. Денят за водене на домашния любимец на работното място в САЩ и Денят на президента в Хаити бяха сред предизвикателствата.

Снимка: Олег Попов

Актьорът говори за политическата си кариера, както и за предстоящите постановки, сред които „Рейс“, в която си партнират с Мартина Вачкова. Като фен на ЦСКА той коментира разделението на двата отбора и инструктира Николаос как се пада артистично за дузпа.

Сред темите беше и бизнесът с розово масло на Тончо, който провокира включване на изтерзаната от пандемията Царица Роза. 

Снимка: Олег Попов

Гостуването на популярния актьор донесе и две новини – първата е, че Тончо в момента се снима в ситком на Димитър Митовски, засега в етап на продукция, а другата – че има възможност „Т. Т.“ да замени „Б. Б.“ 

Шоуто продължи със среща с екстремния бегач Кирил Николов-Дизела – след като разказа за най-големите си постижения и представи току-що излязлата от печат книга „Предпоследната крачка“ от Богдан Русев, посветена на кариерата му, Дизела подложи Николаос на изтощителна тренировка по бягане, която доведе водещия до ръба на силите му. 

Снимка: Олег Попов

Финалът беше запазен за среща със синеокия рапър и любимец на фенките Атанас Колев, с когото Цитиридис коментира, както най-пикантните публикации в интернет, свързани с живота на изпълнителя, така и детайли около бъдещата му професия на гинеколог.