Тази вечер в шоуто на Николаос Цитиридис етно-хаос певицата Диа говори за музикалния си пробив в Китай, Южна Кореа и Бразилия. Само няколко дни след пускането му в интернет ремиксът на „Вено, Невено“ събира милиони гледания. 

Диа сподели пред Николаос, че вече има и покана за концерт в Китай, но засега ще изчака с това участие. Впечатлен от клипа на друга песен на изпълнителката (Огън), в която тя е с рокля направена само от цветя, водещият реши да влезе в ролята на стилист и подари на Диа смокинов лист, с който младата етно дива да се снима в следващия си проект. Диа също върна жеста с мил подарък, но не за водещия, а за неговата котка.

На гости на Късното шоу на bTV беше и принцесата на борда, красивото лице и смелото сърце на българския сноуборд – Александра Жекова. Момичето, което въпреки многобройните травми в кариерата си и неравната финансова битка, 70 пъти влиза в Топ 10 на световната ранглиста по сноуборд.

Сани разказа за новата мисия, която има след напускането на професионалния спорт да насърчава и вдъхновява най-малките и да помага в организирането на състезания. В студиото Сани Жекова сложи огромна изкуствена брада, която Николаос и подари за късмет.

Снимка: Олег Попов

Александра показа на водещия как да запази баланс върху огромни топки.

Снимка: Олег Попов

За финал шоуто на Николаос Цитиридис беше подпалено от емоции, защото на гости ни бяха рап легендите от ONYX, вдъхновителите на звезди, като Еминем и 50 цент.

Снимка: Олег Попов

Оказва се, че в новия си албум SnowMads имат парче, в което са използвани фрагменти от песен на Лили Иванова от 1966 година. Оказа се, самите ONYX също до преди няколко дни не са знаели, че мотивът, който са закупили е на българската прима.  

В студиото рапърите чуха и видяха за първи път и оригинала на изпълнението. Песента на Лили Иванова се казва „Море от младост“. Продуцентите на музикантите закупили правата, но не споменали откъде са. Фредро Старр сподели, че бил възхитен от мелодията.

Снимка: Олег Попов

В края на предаването основоположниците на агресив рапа – Стики Фингаз и  Фредро Старр, изпълниха на живо, парчето, което се казва "Kill da mic".