Тази вечер „Шоуто на Николаос Цитиридис“ е изцяло посветено на финалистите от „Гласът на България“ и отборите ще влизат един по един в студиото. 

Първи на дивана седнаха отборът на Графа – Йоана Сашова и Александър Георгиев. Йоана сподели за радостта и вниманието, което получава след своето участие в предаването, за огромния отзвук на нейните изпълнения, за притеснението, когато си на сцена. 

Снимка: Олег Попов

Александър пък за прехода от врата в младежкия отбор на „Манчестър Юнайтед“ към музиката и за момента, в който е разбрал, че музиката е неговото нещо. 

Последва отборът на Лечев – Пламен Бонев и Георги Шопов. Пламен разказа за това как случайно осъзнали с Георги, че се познават отдавна I  за участието си в „Гласът на Финландия“. Разговорът продължи за филмите, в които е участвал.

Снимка: Олег Попов

 

Георги не пропусна да се похвали за предстоящата му авторска песен „България“, която смята да пусне веднага след финала и за познанството му с Тодор Колев, който първи го е показал по телевизията. 

Снимка: Олег Попов

От отбора Михаела – Елена Сиракова и Илин Папазян също бяха подложени на кръстосан разпит от Николаос. Елена сподели за уроците по програмиране, които започва по време на извънредното положение и  за прехода ѝ от беквокалист към самостоятелния изпълнител.

Илин Папазян разказа  за страстта му към класическата китара, пише авторски песни, кара скейтборд, за агитката от автомонтьори в Сливен, която го подкрепя. 

Снимка: Олег Попов

Последни, но не и по значение бяха отборът Камелия – Кристина Дончева и Керана. Кристина разказа как приятелят ѝ обещава да ѝ предложи брак, ако спечели „Гласът на България“ и затова тя много иска да спечели.

Керана изненада водещия с това, че членува в клуб по физика и участва в опери в Пловдив, в които си партнира със Стефан Вълдобрев и Рейчъл Роу. 

Снимка: Олег Попов

За финал – всички осем финалисти изпълниха песента „Две следи“.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!