Шестима души са пострадали при катастрофа в София тази нощ. Инцидентът е станал на кръстовището между ул. „Чепинско шосе“ и ул. „Езерата“.

Сигнал е подаден около 00:00 ч. тази нощ за катастрофа в близост до разклона за село Негован. Инцидентът е станал между два леки автомобила. Едната кола е управлявана от млад шофьор - 18-годишно момиче, съобщи БТА.

Пострадалите са откарани в болница, но са без опасност за живота, уточниха от МВР. Обстоятелствата за инцидента се изясняват. 

През последното денонощие трима души са загинали, а 23-ма са ранени в 19 тежки катастрофи в страната. В София са станали 18 леки и четири тежки катастрофи. Няма загинали, ранени са девет души, съобщава МВР.

Днес в последния от трите почивни дни се очаква засилен трафик по пътищата в страната. От МВР и Агенция „Пътна инфраструктура“ апелират шофьорите да карат внимателно и със съобразена скорост, да спазват правилата за движение и да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. 

За улесняване на трафика пътната агенция въвежда промени в организацията на движение. Вижте какви тук.