Втори ден продължава издирването на двамата рибари, изчезнали в язовир „Мандра“Полицаи, водолази, служители на Агенцията по рибарство и на общината обхождат района.

Следите на двамата мъже се губят от неделя вечерта. През изминалата нощ част от езерото беше претърсена с термодрон. Без резултат.

Тази сутрин започна нов обход, в който се включиха рибари и водолази. 

"Много тегава е тази работа за нас, едно от най-неприятните неща е да търсим рибари в такава ситуация", каза рибарят Тотко Богданов.

Близките на изчезналите мъже не губят надежда. 

"Не е облечен подходящо, само с анорак. Просто се моля само да си дойдат", заяви съпругата на един от тях Йорданка Динева.

"Ще се стараем да обхванем местата, където евентуално може да открием нещо", каза директорът на ОДМВР-Бургас Калоян Калоянов.

"Това дали са бракониери или не, аз няма как да го кажа, преди всичко са хора и ние сме длъжни да помагаме на тях и на семействата им", добави директорът на Изпълнителната агенция по риболов и аквакултури доц. Ваня Стаматова.

10 лодки се включиха в претърсването на езерото.Лошата видимост в „Мандра“ и проливният дъжд затрудняват издирването. То ще бъде продължено утре сутрин.