В 9 часа и 37 минути на 17 август, охранителната камера на кръговото кръстовище в Харманли запечатва удара  между електрическа триколка и семейния автомобил на родителите на президента Румен Радев. Зад волана е баща му- Георги, който шофира от 40 години и има талон за изряден шофьор.

Влизам в кръстовището и пред мен няма никой. Нищо не виждам, обясни Георги Радев. Според съпругата му - Станка Радева, триколката просто връхлита върху тях.

Версията на мъжът с триколката обаче е  друга. Стефан Тодоров твърди, че колата на бащата на президента му пресича пътя и той се удря в предната броня.

В тази ситуация, арбитър е пристигналият на място полицейски екип, който съставя акт на шофьора на триколката, който е и пострадал при инцидента.

Стефан тодоров обаче смята, че не е виновен в тази ситуация.

Не го обвинявам, разбира те ли, нито себе си, нито него обвинявам, каза пред bTV Георги Радев.

Прокуратурата проверява пътния инцидент с участието на бащата на президента Румен Радев, при който има сблъсък между колата на Георги Радев и триколка на унвалид. В констативния протокол за произшествието пише, че водачът на инвалидната триколка - Стефан Тодоров, променя движението си внезапно и удря странично лекия автомобил.

Ударът става кръгово кръстовище в Харманли, но инцидентът стана публичен 9 дни по- късно. Това предизвика съмнения, че полицията е опитала да го прикрие.

На никого давление не съм оказвал, твърди Георги Радев. "Даже полицая ми каза, бай Георги, дай да те закараме в болница, аз се притесних много, устата ми пресъхна както сега, разбирате ли", обясни още бащата на президента.

За катастрофата родителите скрили от сина си, но ден покъсно той им гостувал за събора на селото и разбрал за случая. "Харесвам го като президент, така че ще останем приятели с него", отбелязва Стефан. Единствените му претенции са към полицаите.