След излъчен клип в рубриката "Аз, репортерът", aгенция "Пътна инфраструктура" спешно запълни опасна дупка на надлез над АМ „Тракия” в района на пазарджишкото село Черногорово.  

Зрител на bTV сигнализира, че на надлеза над магистрала Тракия край село Черногорово има опасна дупка. Ронели се асфалт и бетон, които падали на магистралата, когато по надлеза минават тежко-товарни автомобили. Това създавало реална опасност за тежък инцидент на магистралата.

"Ако пропадне, ще попилееш гума например. Не е голяма локва, но е дълбока. Това ми направи впечатление", посочи Иван Ласев, жител на с. Черногорово.

Няколко часа след излъчването на зрителския клип в "Тази сутрин" дупката бързо е запълнена. От агенция "Пътна инфраструктура" ни уведомяват, че макар съоръжението да е собственост на община Пазарджик, от районната пътна служба са взели спешни мерки за обезопасянането му. Наша проверка обаче установи, че положеният асфалт се разпада и може да бъде изгребан с шепа само часове след полагането му.

"Това означава, че не е асфалт. Или е намалено количеството битумм или както там се казва. Иначе как ще се рони", категоричен е Ласев.

От община Пазарджик потвърдиха, че надлезът над магистралата е тяхна грижа, но тъй като дупката вече била запълнена от АПИ, отказаха да коментират дали и кога ще положат качествен асфалт в опасната дупка.