От днес – 21 октомври, „Топлофикация София“ започва поетапно подаване на топлинна енергия.

Първо парното ще бъде пуснато в училищата, детските градини и болниците, а след това в административните и жилищните сгради.

От дружеството, припомнят да се отворят на максимална степен вентилите на радиаторите, както и да се проверят електронните уреди за дялово разпределение.

Важно е преди пускането на отоплението клиентите да приключат всички ремонти и да запълнят източените инсталации.

 

Отоплението няма да бъде включено в сградите, в които вътрешната отоплителна инсталация не е запълнена, защото това означава, че в някое жилище ремонтът все още не е приключил, уточняват от "Топлофикация София".

В случай че дисплеят на някой радиатор е угаснал, клиентите трябва незабавно да потърсят съдействие от обслужващата ги фирма – топлинен счетоводител.
Клиентите, които желаят включване на отоплението на по-късен етап, могат да подадат в обслужващия ги топлорайон заявление и подписано решение от Общото събрание на етажната собственост.

Допълнителна информация във връзка с началото на отоплителния сезон клиентите могат да получат на телефон 0 700 11 111, както и на дигиталните информационни канали на дружеството, припомнят от „Топлофикация – София“.

Последвайте ни за още актуални новини в Google News Showcase

Последвайте btvnovinite.bg във VIBER

Последвайте btvnovinite.bg в INSTAGRAM

Последвайте btvnovinite.bg във FACEBOOK