Масов протест пред сградата на БНТ, където гостува президентът Румен Радев. Пред сградата на обществената телевизия са се събрали както поддръжници на държавния глава, така и такива, които не го подкрепят.

На място има представители на гражданско сдружение "БОЕЦ" и майки от "Системата ни убива". Протестиращите срещу президента настояват за неговата оставка и носят листове с надписи "импийчмънт" и "Радев предател" на тях.

Въпреки мерките се стигна до схватка между протестиращите граждани. Бяха хвърляни и яйца. Полицията задържа на място мъж след сигнали за агресивно поведение.

Снимка: БГНЕС

Пред сградата на обществената медия има значително количество униформени и бусове на жандармерията. Те възпрепятстват протестиращи и контрапротестиращи да се изправят едни срещу други.

20 минути преди началото на предаването „Панорама” президентът влезе в сградата на обществената медия, като преди това помаха на чакащите го отвън граждани.

Протестиращите се заканиха да останат пред сградата на телевизията по време на цялото предаване и да го чакат да излезе. На излизане държавният глава поздрави множеството на подкрепящите го, но отказа да говори пред камерите.