bTV стартира информационна поредица „Промяната Европа” – специалното издание на „120 минути” от Брюксел ще събере на едно място някои от най-важните личности в европейската политика в момента.

Снимка: БГНЕС


Ще има ексклузивни интервюта с двамата основни кандидати за нов председател на Европейската комисия – Манфред Вебер и Франс Тимерманс.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

В студиото на „120 минути” влиза и най-желаният събеседник в света, водещият преговорите с Великобритания от името на 27-те страни-членки на ЕС – френският дипломат Мишел Барние.

Снимка: EPA

В предаването има и много интересни репортажи, които ще запознаят зрителите на bTV с дамата, направила Еманюел Макрон президент на Франция, както и разходка из квартала на ислямистите „Моленбек”, които е на 10 минути пеша от европейските институции.

Как Европа влиза в новите си избори за Европейски парламент – гледайте утре в 17 ч.

Промяната Европа“ е поредица от журналистически материали, посветени на мястото на България в Европа и предстоящия евровот. Проектът е израз на стремежа на редакцията с най-високо доверие в България да даде на зрителите на bTV пълна и обективна картина за процесите, които определят посоката и качеството на живота на хората и ще се реализира в ефира на новините и актуалните предавания на bTV и bTV Radio, както и в специална секция на btvnovinite.bg: https://btvnovinite.bg/PromyanataEvropa