Стотици се включиха в благотворителна кампания в помощ на обездвижено дете от Варна. Преди три месеца ви разказахме за 3-годишния Младен, който страда от пареза на крайниците. Благодарение на вълната от добрина и съпричастност, момченцето започна лечение в чужбина, но за процедурите са необходими още средства.

Родителите на Младен разказаха как след поставяне на ваксина и последвалата операция детето им престанало да седи, да движи ръчички и крачета, да се храни самостоятелно.

Борбата на семейството подкрепиха много хора досега. Известни спортисти от България и чужбина, включително футболистите на Атлетико Мадрид, дариха екипите си в благотворителен базар, а българка в Америка, останала анонимна, успя да събере значителна сума.

Със събраните средства семейството успява да направи изследвания на детето в Турция, където дават надежда за успешно лечение. Радвам се единствено за което, че имаме вече някаква надежда.

В болница в Истанбул са направени пълни изследвания на Младен, предписано е лечение, а от понеделник започват вливания на стволови клетки. Събраните около 56 хил. лв. ще покрият разходите за първите процедури, но за следващите са нужни още 15 хил.
Продължава кампанията във фейсбук групата "В помощ на Младенчо".

Банковите сметки са:

BG23UNCR70001522882681
BG70UNCR70001522882805
BG59UNCR70001522882809