На тържествена церемония бяха обявени победителите в тазгодишното шестнадесето издание на конкурса за ефективност на маркетинговите комуникации "Ефи България".

В конкурса участваха комуникационни агенции и рекламодатели с кампании, създадени за България и реализирани на българския пазар.

bTV Media Group и bTV Radio Group са генерални медийни партньори на събитието. Велимира Петрова – директор "Продажби" на bTV Media Group връчи наградите на победителите в категория "Стоки".

Водещи на престижното събитие бяха утвърденият светски журналист на bTV Петя Дикова, както и дългогодишният водещ на прогнозата за времето в bTV Новините Борислав Лазаров.

"Искам да кажа като част от журито, че съм впечатлена, че отново имаме много високо ниво на представяне, на реализация", каза Велимира Петрова, директор "Продажби" на bTV Media Group.

"Особено важни са тези награди, защото те са пресечната точка между рекламните агенции, рекламодателите на пазара, медиите, обединени от общата цел за ефективност, работейки заедно. Гледайки към крайната цел, която е ефективна кампания", Весела Апостолова, заместник-председател на Българска асоциация на комуникационните агенции.