Броени дни остават до абитуриентските балове за 2021 г. Какви изненади са подготвили зрелостниците и кои са най- впечатляващите покани за празненствата?

В средното училище „Нешо Бончев“ има 45 зрелостници. Всички те вече са готови за своя бал. А за да покажат благодарност на своя класен ръководител, 12-класниците подготвиха и специална изненада.

Снимка: btvnovinite.bg

Приготвят покана с доза притеснение, но и много вълнение. И по нетрадиционен начин. 

„Нашата класна е преподавател по химия и тя е учител, който е влюбен  в професията си. Подготвихме й голям плакат с елементите от Менделеевата таблица. Решихме, че това ще е най-добрият начин“, казва ученичката Татяна Куртева.   

Снимка: btvnovinite.bg

12-класниците сами правят плаката, а подготовката им отнема седмица. Учителката остава без думи и се разплаква от изненадата.

С огнени букви и много любов – така зрелостниците от Професионалната гимназия по хранителни технологии в Пловдив пък казаха благодаря на своята класна и я помолиха да е част от тяхното завършване. 

Снимка: btvnovinite.bg

„Искахме да получи нещо оригинално. Ние сме нейният последен випуск. Трябваше да остане красив и личен спомен“, казва Мартина Точева.

Повече от месец търсят фирма, която да осъществи огнената изненада. 

Тази година близо 50 хиляди зрелостници се очаква да отпразнуват абитуриентския си бал.