Тази вечер се провежда благотворителният концерт на bTV - #ПомогниОтВкъщи. Заедно с наши партньори, обединяваме усилия в помощ на най-нуждаещите се по време на извънредните мерки заради епидемията от коронавирус.

Събитието ще се излъчва и в ефира на bTV Radio, радио N-JOY, както и онлайн на btvplus.bg и URBО.

Щастие х4

Детски смях оглася площадката за игра. Това е повече от щастие за бащата на 4-те деца, който се грижи сам за тях. Крие лицето си, защото моли и получава помощ в трудните моменти: „Криза е сега и ми е малко трудничко, но се справям. За мен те са всичко – аз няма никога да ги оставя!“.

Съдействие и опора намира в неправителствена организация в Перник. Сега в този кризисен център в Перник са настанени 15 души. Фондация П.У.Л.С., заедно с Българската хранителна банка се грижат те да получат топла храна, а нуждаещите се извън сградата – пакети с продукти.

Подкрепа за героите и хората в риск

bTV Media Group и партньори продължават да насочват усилия и ресурси приоритетно към темата COVID-19 и ще помогнат на рисковите групи да останат здрави и да се справят по-добре в трудната ситуация.

„Докторите, медицински лица – нека те бъдат героите, а ние заедно и помогнем на някой, който има нужда от основни неща“, призовава Любо Киров.

Всеки, който иска да помогне, може да го направи като изпрати SMS на стойност 1 лв. с текст DMS HRANA на кратък номер 17777!