Нашият колега Радослав Чолаков стана герой и внезапно смени местоработата си, без да подозира. Новоизбраният председател на Комисията по култура и медии в парламента неочаквано го обяви за шеф на Българското национално радио.

На брифинг Полина Карастоянова прочете от лист имената на хората, с които смята да проведе срещи.

Един от тях се оказа директорът на БНР... Радослав Чолаков.

Така на практика новоизбраният шеф на парламентарната комисия по култура допусна гаф още в първото си изявление. Логично е да се предполага, че Полина Карастоянова знае имената на директорите на националните медии. Малко по-късно от пресцентъра на Патриотичния фронт изпратиха съобщение, в което сред изброените имена за предстоящи срещи е това на Радослав Янкулов – настоящият директор на БНР.

С удоволствие съобщаваме, че Радослав Чолаков продължава да работи в bTV Новините. Той е един от първите репортери в екипа ни и всеки петък представя хора с необичайни съдби в рубриката си „Героите на Радо”. Можете да гледате поредния епизод тази вечер в bTV Новините в 19.

А в едно от следващите издания ще се опитаме да ви представим и Радослав Янкулов – шефът, който почти остана без работа заради изказването на новия председател на парламентарната комисия по култура.

Снимка: btvnovinite.bg

Снимка: btvnovinite.bg