Нова тактика в ГЕРБ. Тайната среща на депутатите на партията с лидера Бойко Борисов беше снимана и публикувана на Фейсбук страницата на бившия премиер. Борисов се закани да показва и други свои видеа.

Вчерашната среща на Борисов с депутатите на ГЕРБ в парламента вече официално е в интернет. Партийните напътствия на лидера се оказаха публично достояние. Стягането на редиците е минало в приятелски разговор и шеги, въпреки че двама „гербери” вече си тръгнаха от групата.

„Преди четири месеца в същата тази зала ви събирах и ви казах, че не е съгласен с каузата програмата и счита че са непропривим нещата за него, да си подаде молба да напусне. Ако има други, сега е моментът - ще стана и ще го изпратя без патериците. Ще стана”, казва Борисов на хората си.

„Не се съмнявайте в нас. Читави хора сме, няма да се продадем за малко пари. А извинявайте не исках да го кажа така. Казах го грешно”, отговаря Георги Андонов.

Пред депутатите той посочва и Цецка Цачева като негов заместник в парламентарната група, не защото не харесва другите, а защото имало нужда от „класна ръководителка”.

Борисов нахъсва своите като им казва, че блестят с експертен потенциал и им обещава да се срещнат отново преди празниците.