„Това правителство се намърда в такива скандали, че февруари месец ще има много тежки отзиви от Европа“. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред около 100 младежи от цялата страна. Те участват в традиционния зимен университет на младежката организация на ГЕРБ, съобщиха от партията.

Той благодари на фондация Ханс Зайдел, затова, че толкова много години поддържа ГЕРБ. „Ние останахме единствените независими политици. Това е най-доброто наследство, което аз ще Ви оставя като партия. Вие ще управлявате своето бъдеще, за да може хората да се доверяват на вас“, категоричен бе Бойко Борисов пред младежите от ГЕРБ.

„Не може един псевдофинансист да спре пенсионната реформа, която правителството на ГЕРБ започна, без да посочат какво ще се промени, за да бъде решен проблемът с дефицита на пенсионната система. Орешарски не е никакъв експерт. Пропагандата на БСП и ДПС го изкара такъв. Местан и Доган ще изхвърлят Орешарски като един парцал, и тогава ще кажат, че БСП и ДПС нямат нищо общо с катастрофата. Ще кажат, че са се доверили на един експерт, но се е оказало, че не е експерт и ще го хвърлят на кучетата, както хвърлиха Сидеров“, посочи председателят на ГЕРБ.