bTV ще проследи на живо парламентарното заседание, което ще реши съдбата на правителството на Бойко Борисов. Началото на специалното студио на 16 ноември е 13:30 часа, а негов водещ ще бъде Виктория Петрова.

Извънредното предаване ще бъде с отворен финал и ще представи всичко най-важно от случващото се в пленарната зала след депозираната оставка на премиера. До нея се стигна след изборната загуба на кандидата на ГЕРБ Цецка Цачева на втория тур от президентските избори.

Специалното предаване може да бъде проследено на живо по bTV, както и онлайн на btvnovinite.bg. Негов дом ще бъде новото мултифункционално студио на bTV Media Group, което ще осигури на зрителите висококачествено зрително изживяване.

По време на извънредния ефир събеседници на водещата Виктория Петрова ще бъдат топ анализатори и авторитетни гости. Те ще предложат на аудиторията актуални коментари, съчетани с триизмерни графики и иновативни визуални ефекти. Екипът на bTV Новините ще обърне внимание и на зрителските въпроси, които могат да бъдат задавани като коментар в сайта и фейсбук страницата на bTV Новините.