Пловдив се обединява в помощ на четиригодишно момиченце, страдащо от тумор в мозъка. На хълма на "Бунарджика" се провежда благотворителен концерт в помощ на малката Виолета.

Четиригодишната Вили в момента е в турска клиника. Когато е на година и осем месеца на момиченцето е открит тумор в мозъка, следват 5 операции, последната е успешна.

В момента на детето се прилага химиотерапия, за която са необходими  51 500 долара, а семейството е събрало едва 50 хиляди лева. Въпреки това надеждата на майката остава, особено след като е видяла, че други деца с подобен тумор са се повлияли успешно:

„Това ни е последният шанс и се моля да си направи детето всичките терапии, да си ги вземе, и затова се нуждаем от помощ“, каза майката Йоанна Джамбазова.

За набирането на средства се правят различни кампании, една от които два благотворителни концерта в Пловдив.

„Поканили сме трима изпълнители, които бяха в последните издания на „Гласът на България“. Мисля, че в днешно време може да се отделя някой лев за такава кауза“, каза Ивайло Цанков, организатор на благотворителните концерти.

„Както това момиче Вили е в това състояние да се нуждае от нас, така и всеки от нас може да изпадне в такова състояние, хубаво е да се подкрепяме“, заяви певицата Дженифър Цанков.

Следващият благотворителен концерт ще се проведе утре в парк "Пловдив 2019" в район Тракия.

Който иска да помогне на малката Вили, може да го направи на следната банкова сметка:

Банка: Уникредит Булбанк

BG37UNCR70001524706999

Виолета Светлинова Джамбазова

PayPal: svetlin.jambazov@abv.bg

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!