11 изстрела в колата на криминално проявен мъж от Сливен. Стрелбата се случва късно снощи в парк в центъра на града. Извършителят все още е в неизвестност.  

Инцидентът е станал на метри от фитнес залата до стадион „Хаджи Димитър“. Близо 24 часа след стрелбата извършителят остава неизвестен.

Снощи около 20 ч. на това място той е причакал собственика на фирма за бързи кредити и е стрелял няколко пъти по автомобила му. 33-годишният мъж се е спасил невредим и разказа пред bTV, че подозира като поръчител свой бивш съдружник и приятел.

Докато шофира Асен Булгаров вижда на алеята мъж в черно: „И като го подминах, и почна да стреля. Ей там бях намалил и той стреля, дадох газ просто. После паркирах и слязох, вече беше избягал".

Мъжът е невредим. Разказва, че това не е първото посегателство върху него. Преди месец запалили автомобилите му. След стрелбата близките на мъжа твърдят, че се страхуват за живота си.

От полицията засега отказват коментар. Огледите и претърсванията по целия периметър продължиха до късния следобед. Тогава беше изтеглен и автомобила, по който има следи от 11 куршума. Разпитите по случая продължават. В периметъра има общински камери, чиито записи ще бъдат използвани за залавянето на извършителя.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!