Webit  CEE Digital Summit ще посрещне над 1000 от най-големите рекламодатели в Централна и Източна Европа, технологични и стартиращи компании, и медии на 9 април в в Sofia Event Center, Paradise Mall.

Горещата новина от последния ден е, че YouTube вече има българска версия  - www.youtube.bg, а какво означава това за индустрията стане ясно по време на официалното представяне на проекта в рамките на Webit CEE Digital Summit.

Лектори от водещи световни компании, сред които Google, Sociomantic, Intel Capital, Phizer, Httpool, VivaKi, Fashion days, IBM, DropBox, EarlyBird, P&G и MSLGROUP, ще се включат в конференцията, която за първи път открива и събитие за StartUp екосистемата и предприемачите от региона - Leaders Summit. В събитието ще се включат представители на DropBox, Shazam, EarlyBird, StartUp Wize Guy Accelarator и Teres Capital.  Специална сесия  с участието на успешни дами от региона ще коментира мястото на жените в технологичната индустрия.

Webit ще представи и успехите на екипа на pCloud.com – компания, основана в България, която вече има над 600 000 потребители от цял свят.

Директорът на Intel Capital за EMEA и EURIT и директорът multi channel маркетинг на гиганта Phizer ще представят визиите на компаниите си за развитието на wearable технологиите и Big Data и ефекта им върху маркетинг и технологичната индустрия, здравеопазването, фармацията и живота на хората.

Programmatic и Big Data и ефективнонстта на дигиталния маркетинг и реклама ще бъдат горещи теми и в презентациите и дискусионните панели на регионалните директори на едни от най-големите глобални компании.

Регистрацията за участие в Webit все още е отворена. Можете да се регистрирате на сайта на конференцията.