Нови разкрития за двойния убиец Викторио Александров, който отне живота на приятелката си и едногодишната им дъщеричка. За първи път говори жената, която го е возила в колата си в часовете между двете убийства.
Само пред bTV говорят и родителите на жертвата – Дарина Министерска.

„Това е най-болният въпрос – защо всички, които са го видели, не са отреагирали”, пита бащата на убитата Дарина. Според майка й детето е можело да бъде спасено.

„Почти пред колата изскочи човек с бебе на ръце и ми маха за стоп. Аз, като видях бебенцето, не можах да не спра. Спрях, качих го. Попитах го за къде е. „До София съм, няма значение къде”. И тръгнахме на път. Сподели, че имало скандал в семейството, че със съпругата си са се скарали, че той бил виновен, защото бил попрекалил с алкохола. Тя го оставила с детенцето и взела колата. Това, което аз му казах, че децата никога не бива да бъдат жертви на проблемите на родителите. Каза на детенцето – Спокойно, Тати, утре ще си се приберем при мама или още днес”. Изглеждаше като абсолютно нормален човек. Спокоен, не миришеше на алкохол, адекватен, с ясна и подредена мисъл”, разказа жената, която е возила Викторио часове преди да убие дъщеря си.

„Отиде си от добрината. Аз лично изпитвам огромна вина за това, че я възпитахме да бъде добра, да бъде човек. Трябваше да я възпитаме да бъде злобна и егоистична. Сега щеше да е жива и щеше да е щастлива”, категорична е майката на Дарина Ваня Министерска.

„Явно в този свят добрите хора не успяват. Да създаде дом и семейство. Това й беше мечтата.  Да има уют и детенце, за което да се грижи. Другата й мечта е фотографията – да стане добър фотограф и да помага на хората. Както го и правеше”, допълни бащата й Георги Министерски.

Гледайте цялото разследване в bTV Репортерите: 10 часа шанс

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!