Летящият старт на осмия сезон на „Шоуто на Николаос Цитиридис“ се измества и ще бъде в събота, на 9 септември от 22:00 часа по bTV, поради обявения днес официален ден на траур. Истинско „женско царство“ очаква водещия в студиото на шоуто за отлично и красиво начало на сезона.

Специални и много позитивни гости в събота вечер ще бъдат невероятната Нургюл Сaлимова и стихиите от женския национален отбор по волейбол.

Как ще се справи Николаос на партия шах срещу съперник като Нургюл и ще успее ли да стигне поне до реми в интервюто си с нея - зрителите ще разберат в събота вечер, веднага след втория епизод на „Мастършеф“. Освен младата шахматистка и страхотните волейболистки – жените, които ни накараха да се гордеем с успехите им това лято, в студиото ще се завърне и забавната игра с участие на зрителите – „Двойка или не“.

Участниците ще се опитват да излъжат водещия дали са двойка или не, докато той с помощта на Наталия Кобилкина - разследващ гост в първия епизод, ще се опитат да отгатнат каква е истината. Във всеки следващ епизод помощникът на Николаос ще бъде различно популярно лице, с което с много смях, неочаквани въпроси и настроение, заедно ще гадаят „Двойка или не“.

Броени часове преди началото на новия сезон, водещият Николаос Цитиридис гостува на Деси Стоянова и Петър Дочев в „Преди обед“ днес, където сподели, че вече няма търпение за първата си среща със зрителите този сезон.

Какво още сподели Николаос и за личния си живот в „Преди обед“ можете да видите тук, а началото на осмия сезон на „Шоуто на Николаос Цитиридис“ гледайте утре вечер от 22:00 ч. по bTV.