С първия сняг дойде и най-новата българска коледна песен.

Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени пуснаха видео с текста на песента "Лепило за брада", което бързо събра харесвания и споделяния в интернет.

След дълго очакване най-накрая дойде и коледното ни настроение

Не само защото заваля сняг, а и защото чухме една от най-новите песни на Стефан Вълдобрев и обичайните заподозрени - "Лепило за брада".

„Аз направих тази песен, защото мисля, че я дължа на всички деца, които идват на концертите ни. Пишейки тази песен, си представях всички въпроси, които би задало едно дете”, каза Стефан Вълдобрев.

Първото изпълнение на песента беше на 11 ноември на големия им концерт в Зала 1 на НДК. Песента засега се разпространява само в мрежата, но вече набира популярност.

„Уцелихме без да искаме много подходящ момент и си мисля, че с тази песен по някакъв начин предизвикахме Коледа да дойде. Когато децата бяха малки, на сестра ми и нашето, ние се събирахме на Коледа, при родителите ни и задължително беше да пуснем поредица от коледни песни. И някак си си представих, че в този момент и аз бих могъл да напиша една такава песен, която да събира семействата”, сподели още певецът.

 А за клип на парчето авторите предлагат предизвикателство към публиката - изпращайте на тяхната страница във „Фейсбук” вашите най-хубави коледни снимки и видеа.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!