На 1 юни, по случай 19-ия си рожден ден, bTV представя своя нов високотехнологичен дом – модерно 360-градусово студио, от което вече се излъчват bTV Новините, спортните емисии и прогнозите за времето.

Гледайте емисията ТУК!

На екраните си виждате резултата от месеци работа на десетки експерти в най-различни области от международен екип, който създаде едно от най-модерните студиа, без аналог в Централна и Източна Европа.

11 видеостени, камери с ултра висока резолюция, технологии за добавена реалност и дизайн според актуалните световни тенденции ще подпомогнат екипа на bTV Новините за основната ни задача – да ви запознаваме с най-важното в България и по света, вече по още по-достъпен и интересен начин.

„Ние пораснахме пред очите на хората, бяхме в началото на 20-те си години, когато започнахме да се занимаваме с журналистика и да работим в bTV. Промени се начинът, по който се прави журналистика – тези (първите – б.р.) емисии са по-спокойни, в момента имаме емисии, които са жива връзка до жива връзка, такива са изискванията на съвременния свят.” Това подчерта главният редактор на bTV Новините Гена Трайкова в студиото на „Тази събота”.

Новото студио идва.