Ужасяващо убийство потресе жителите на село Глоджево, Русенско. 22-годишна жена почина в болницата в Русе, след като е била намушкана смъртоносно с нож от съпруга си.

Снимка: Емил Димитров

В критично състояние са родителите й, които също са тежко ранени след скандал в дома им. Полицията е задържала 27-годишния съпруг на младата жена.

Сигналът за тежкия инцидент е подаден малко преди 7:00 ч. сутринта от служител в съседната бензиностанция, който чул викове.

На място са изпратени екипи на полицията и три линейки на „Спешна помощ“. Те открили в къщата и пред нея възрастни мъж и жена и дъщеря им, които били с многобройни прободни рани от нож.

Снимка: Емил Димитров

Пострадалите – всички в тежко състояние, са били откарани в спешното отделение на болницата в Русе, където са оперирани по спешност.

Въпреки усилията на лекарите и прелятото огромно количество кръв, 22-годишната жена е изпаднала в мозъчна смърт и е починала.

Родителите й – на 44 и 45 години, са в реанимация с опасност за живота. През целия ден на мястото на трагедията се извършваха огледи от полицията, а съседите бяха потресени.