Нашият лидер Бойко Борисов каза, че има един ден за прошка и аз искам да благодаря на всички българи, които днес ни я дадоха.

Снимка: btvnovinite.bg

Това бяха първите думи на водача на листата на ГЕРБ Мария Габриел, след като по предварителни резултати управляващата партия печели изборите за Европейски парламент у нас.

Снимка: Ладислав Цветков

 „След внимателен анализ на кампанията, ще бъде направен анализ с изводи. Той ще бъде представен във вторник от лидера Борисов”, допълни Габриел.

Снимка: btvnovinite.bg

Водачът на евролистата на ГЕРБ коментира, че те са спечелили, защото са показали резултати от свършена работа.

Снимка: btvnovinite.bg

„От темите за сигурността до темите за доходите, кампанията ни беше положителна. Кампанията ни от утре означава обединени да отстояваме България такава, каквато искаме да я видим – уважавана, която казва „Не” на двойния стандарт, на периферията”, каза Габриел.

Снимка: Ладислав Цветков

„Искам да благодаря на участниците в тези евроизбори, които не се поддадоха на антикампанията. Показахме, че в България не вярваме на фалша. Освен на видимите опоненти, имахме и един невидим, който не пропускаше да прелее гласове в партията, която го издигна за кандидат. Това е първа загуба за него и втора за неговия ментор”, коментира водачът на евролистата на ГЕРБ.

Снимка: btvnovinite.bg

Мария Габриел посочи, че фалшивите новини, компроматите и нереалистичните новини са изиграли лоша шега на останалите партии.