Социалният министър Сачева се изпусна по bTV днес, че не била гласувала за мен, не пазарувала от аптеките и бензиностанциите на Веселин Марешки. Радвам се, че сред моите привърженици няма хора като нея - автор и яростен защитник на скандалния Закон за социалните услуги, който е направен така, че да застрашава децата и семействата“.

Така лидерът на „Воля“ Веселин Марешки коментира думите на Деница Сачева в предаването „Тази събота“.

„Ние такава не бихме я взели дори и за чистачка в офиса ни. Затова „Воля“ не гласува за нея при избирането й за този пост. Но все пак са я избрали народни представители, които вие сте пратили в българския парламент. Тя е предложена за министър лично от министър-председателя Бойко Борисов, също избран от свободни български граждани. Считаме, че тези хора са достатъчно големи, с глави на раменете си и могат да носят отговорност  за думите и действията си“, каза още Марешки.

„Лично на нея и такива като нея искаме да кажем, че: Аптеки Марешки и бензиностанциите VM Petroleum не са за тези, които са грабили и грабят от народа, те са за ограбените през целия преход българи!“, каза още той.