Майка на две деца се нуждае от помощ в борбата с тежко онкологично заболяване – тумор на мозъка. В момента Евдокия е в Турция, но сумата за лечението ѝ е непосилна за семейството.

Оплакванията на Евдокия започват преди три месеца. Няколко дни по-късно тя се сблъсква и с тежката диагноза.

„Бяхме едно прекрасно семейство с две прекрасни дечица. От нищото в петък жена ми е на крака, в понеделник е на легло пред животоспасяваща операция“, разказва съпругът на Евдокия Румен.

На Евдокия са ѝ направени не една, а няколко операции. Въпреки това туморът нараства. Сега цялото семейство са в Турция при нея - нейните деца са нейната сила.

Снимка: bTV


„След първата операция тя е с парализа на десните крайници и затруднен говор. След дълга физиотерапия, имаме раздвижване в крачето, но ръката остава парализирана напълно. Моля се на Господ да ми върне жената жива и здрава“, казва съпругът ѝ Румен.

За да продължи лечението на Евдокия, семейството има нужда от още средства.

„Искам да кажа едно голямо благодаря и за да продължим да се борим и тези две дечица да имат майка до тях“, казва през сълзи мъжът.

Семейството се моли всеки ден.

„Да бъде с нас и да бъде част от живота на дечицата, както и тя го иска. Най-вече да види дечицата си как порастват, започват училище“, надява се Румен.

Снимка: bTV

„Мамо, ние много те обичаме. Аз искам пак да бъдем хубаво щастливо семейство“, казва синът на Евдокия Вики.

Ето как да помогнете на Евдокия, ако желаете и имате възможност:

Банка:

Allianz Bank Bulgaria

IBAN

BG63BUIN95611000739742

BIC

BUINBGSF

Получател:

Фондация Павел Андреев

Основание:

Евдокия Костадинова Трайкова

Желаещите да помогнат могат да го направят и ТУК.