След края на най-романтичното риалити „Ергенът“ сцени от финала на предаването се превърнаха в най-обсъжданите теми в социалните мрежи. Основният герой обаче не е нито Ергена, нито победителката Валерия, а най-известната свекърва в България - майката на Евгени. bTV се срещна ексклузивно със Светла и Танко Генчеви.

„Щастливи сме, гушкахме се и с двамата. Имахме възможност да си поговорим повече. Тогава я видях за първи път, имахме само 10 минути, не знаех нищо за нея, бях стресирана. Страхотна е, много я харесвам“, каза Светла Генчева. 

Днес рожден ден празнува бащата на Евгени - Танко Генчев. Той също каза, че има топли чувства към избраницата на сина си Валерия

„Много е нежна, мила, позитивна и както казах още по време на шоуто - би била прекрасна майка на моите бъдещи внуци“, каза Танко Генчев.

След вчерашния епизод, в който майката на Евгени и Валерия влязоха в противоборство относно това дали детето трябва да носи нейното име, Светла вече е на друго мнение.  

„Вече не е задължително да е Светла, важното е да е само „С“. Това беше просто шега“, каза тя. 

Танко и Светла Генчеви пожелаха на двамата да се разбират и да се обичат.

„Ако имат нужда от помощ, винаги ще бъдем зад тях, ще ги подкрепяме, ще помагаме и ще им се радваме много. Определено сме много щастливи“, казаха те.