48-годишна майка на две деца се нуждае от средства, за да продължи лечението си в Турция. Точно преди година Мария Панова от Варна чува страшната диагноза рак на маточната шийка в напреднал стадий. Историята ви разказахме в bTV Новините.

След като в България ѝ предлагат единствено палиативни грижи, тя се насочва към Турция, където преминава няколко курса химиотерапия, а след това ѝ е извършена и операция.

Близо три месеца след операцията обаче здравето на Мария рязко се влошава и броени дни преди бала на сина си, тя отново чува лошата новина, че туморът се е завърнал.

Лекарите откриват разсейки в белия дроб и в таза. Единственото решения е започване на нова химиотерапия, като сумата за нея е непосилна за Мария и семейството ѝ. Благодарение на приятели, роднини и дарители тя вече е вложила над 150 000 лева, а сега са необходими нови 50 000 лева.

Мария се обръща с огромна молба на всеки, който може да й помогне в тежката борба. Сумата трябва да бъде събрана до 20 юни, когато тя трябва да се върне в Турция, за да продължи лечението си. 

Всеки, който иска да помогне на Мария Панова, може да го направи:

IBAN : BG13STSA93000029248751 - в лева

BIC : STSABGSF

Титуляр: Мария Матева Панова

+359897885275 - на този телефон, личният на Мария, може да дарите по Revolut

PayPal : по имейл: [email protected]