„Ловците на храна” шеф Андре Токев и Събин Ранков се завръщат в ефира на bTV с втори сезон кулинарни приключения на 22 октомври.

Топ готвачът и колоритният му помощник отново тръгват на път, за да посетят гостоприемни домакини от всички краища на страната, да разкрият още по-любопитни и специфични вкусови чудеса и да ги комбинират със собствените си безгранични познания в кухнята.
Зрителите на bTV ще станат свидетели на уникален микс между дълбоко вкоренените български обичай и иновативните гурме методи на шеф Токев.

Българските земеделци, животновъди и производители ще имат възможността да покажат истинската сила, вкус и потенциал на родните ястия пред зрителите на „Ловците на храна”. Освен, че ще покажат кулинарната история на храните, традиционни за различните райони, двамата кулинари ще научат повече за археологическите паметници, богатото минало на българските земи и ще се срещнат с най-колоритните личности от всеки град и село.

Всяка неделя от 12:30 ч. „енциклопедистът” от журито на MasterChef ще представя на зрителите на „Ловци на храна” по bTV по едно прекрасно кътче от родината ни, жителите на района и техните обичай. А неговият неповторимо забавен асистент Събин Ранков ще бъде зает с набавянето на нужните продукти като успоредно с това ще разкрива любопитни и малко познати факти за тях.

Вижте повече във видеото: