„В последните 10 дни бяха обявени три нови политически проекта, а два от тях и учредени. Започнаха да се завръщат на политическата сцена хора, които въведоха частните съдебни изпълнители в българската съдебна система, бивши министри, взимали пагубни решения в изминали правителства“.

Това казва в своя позиция лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов.

„За решението на проблемите ни е нужно ново национално-отговорно правителство, което да поеме политическата отговорност и да изведе България от спиралата от кризи. Дали това ще стане, зависи само от българския народ и от това дали се е научил да разпознава политическите проекти, които като отровни гъби изникват точно преди предстоящите предсрочни избори“, посочва Костадинов.

„Завръщат се като много компетентни гости в телевизионните студиа тези, които само преди месеци подписаха неизгодна сделка, в която платихме милиони за чертежи на американски самолети, тези, които продаваха български паспорти на чужди граждани. Предстоят и още проекти, които американските ни господари ще опитат да издигнат от естествената гражданска енергия“, казва лидерът на „Възраждане“.

По думите му по начина, по който изникна едно „отровно трио“, и те ще опитат да изникнат като „отровни гъби двойници" на „Възраждане".

„Възраждане“ е единствената заплаха за статуквото и задкулисието, което го води. Ще бъде вложен огромен финансов ресурс от чужди капитали, за да бъдат представени новоизникнали или добре реанимирани стари проекти като възможност за „възход“, за „развитие“, „за изправяне‘ на България“, заявява още Костадин Костадинов.

„В медийните студиа ще виждате добре изглеждащи лица, някои от тях популярни, но бъдете будни и търсете делата, а не думите. От българския народ зависи да сложи край на заблудите и да извърви пътя към свободата под знамето на „Възраждане“, завършва той.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!