Организатори на кариерен форум започват кампания срещу …мрънкането. #стигаМрънка цели да покаже на хорат, че негативизмът не е решение на проблемите ни, а с малки крачки може да се стигне до много големи неща.

Криерният форум „Career Show 2019” ще се състои в Арена Армеец на 10 септември и в него ще се срещнат над 150 работодатели и повече от 2000 квалифицирани кадри от България и чужбина, които искат да се развиват в страната ни. Виктория Добринова и Емил Томов са организатори, съобщава БТА.

„Искаме както чрез тези, които подкрепиха кампанията, така и чрез нашия личен пример да въвлечем повече хора в нея, за да може да разпространим каузата, каза Добринова и допълни, че всеки може да се включи в кампанията като запише текст, видео или снимка, които качи на стената си в социалните мрежи с хаштаг "#стигамрънка" и своето послание. 

За реализацията са се обърнали към известни актьори, влогъри, журналисти, предприемачи и представители на бизнеса, които са участвали в заснемане на мотивиращ клип.

„Каузата е да покажем на мрънкащите, че трябва да действат, за да живеят по-добре, да се развиват и да постигат целите си, като им дадем добър пример”, коментираха организаторите.

Според проучване на организаторите 35% от младите българи „мрънкат”, че у нас няма работа и перспектива за тях, а 79% от тях не предприемат нищо.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!