Разказвали сме ви за Атанас Павловски, който живее с учителска заплата, но има наследство за милиони в имоти и сметки, които не може да получи.

След разследване на bTV и няколкогодишна битка вече е доказано – в центъра на измамата с парите стои фалшив брак.

Павловски е единственият син на Любка Коева. По наследство тя има сграда в центъра на София, която днес е наета от банка, апартамент на бул. „Витоша“ и парцел в кв. „Илиянци“. През годините е успяла да натрупа и стотици хиляди в банкова сметка.

През 2020 г. Любка Коева умира. А синът и открива, че като неин единствен наследник е вписан непознат за него мъж – Стефан  Кръстев.

Снимка: btvnovinite.bg

Според документите бракът между майка му и този мъж е сключен в Москва. И то в период, в който Любка не е имала задграничен паспорт. Всичко това е доказано в съда.

Така тази година излиза и окончателното решение на съда, с което се доказва, че бракът е фалшив.

Още през 2022 г. от прокуратурата съобщиха за bTV, че зад опита за кражба на наследството на Атанас стои организирана престъпна група от 6ма души.

Измамата беше оценена на близо 7 млн. лв. Стигна се и до повдигане на обвинения. И макар битката за парите да е спечелена, то войната не е. Защото тепърва, в друго производство, ще се решава съдбата на имотите на Атанас.