Къде могат да се срещнат предприемачи, инвеститори, студенти и млади хора, които искат да стартират собствен бизнес? Отговорът е - на ежегодния форум в StartUP, който се стреми да пробуди предприемачески дух у младите хора в България и да им покаже как да превърнат своите идеи в успешен бизнес. StartUP@Blagoevgrad 2013 е второто по рода си събитие по лиценз на StartUP Foundation, което има за цел да подпомогне развитието на предприемаческа и бизнес иновативна среда в Благоевград и региона.

Началото идва от група ентусиасти, които вярват, че сами чертаят пътя си и създават бъдещето си

и могат да осъществят мечтите си. Те създават екип от студенти от Югозападен университет „Неофит Рилски” и Американски Университет в България за организирането на това събитие на доброволни начала. Към днешна дата в екипа участват 20 младежи от двата университета.

Гост лекторите на StartUP са общо над 70 човека

Те са основателите на едни от най-успешните български компании, бизнес ангели, млади предприемачи, които са готови да предадат своя опит и познания на участниците в конференцията. Сред тях Саша Безуханова - директор направление „Публична администрация” в Хюлет-Пакард за развиващи се пазари, Жюстин Томс - специалист в сферата на интерактивната реклама, медия планирането за интернет, Любомир Русанов - основател и управител на СуперХостинг.БГ и още много други. Програмата на конференцията цели да запознае аудиторията със стъпките, по които трябва да премине един стартиращ бизнес и възможностите, които ни предлага бизнес средата в България.

Конференцията ще се проведе на 30-31 март

в ABF център на Американския университет в България. Билети могат да се закупят онлайн от официалния сайт на събитието и в сградите на Югозападен университет и Американски университет в България. В деня на конференцията може да намерите билети на място.

StartUP e правилното място за млади и амбициозни хора, които искат да създадат ползотворни контакти и да развият своите умения. Станете част от най-голямото събитие за млади предприемачи в целия Югозападен регион - StartUP@Blagoevgrad 30 - 31 март 2013! Големите имена в бизнеса на среща с вас!