Family Fantasy Land в Киноцентър "Ню Бояна" очаква малчуганите на Международния ден на детето – 1 юни.

Невижданите досега зони от киноцентъра - Арабски улици, Гладиаторска арена и Американски къщи, ще допълнят познатите Ню Йорк и Лондон, където пък ще се вихри Хари Потър игра.

Посетителите могат да очакват вълнуващи дейности и забавления за всички възрасти, разпределени по тематични зони.

Гладиаторската арена ще предложи възстановки на гладиаторски битки от истински каскадьори, участвали в екшън сцени в истински филми, както и фото корнер, оборудван с доспехи на гладиатори за деца и възрастни.

Аrabian World ще ни потопи в света на Близкия изток със своите цветни пазари и екзотични аромати и ще накара посетителите да усетят пясъка на пустинята между пръстите си - bellydance уроци и забавления, целодневен Хена арт корнер, арабски кулинарни класове за деца и възрастни с Мая Зухди от Мастършеф и Керван Сарай - цирково училище за деца са само част от активностите в зоната.

Добре познатите декори New York Street и London ще бъдат основна отправна точка за семействата със своята главна сцена, където ще можем да видим магически шоута, състезателни игри, танцови анимации.

В зоната ще се проведе „Family Fantasy Land търси талант“ - всяко дете, което иска да се изяви, ще може да го направи да спечели медал и награда, ако се класира от първо до трето място.

Хари Потър игра, в която деца ще търсят златен снич и ще печелят точки за своя отбор, ще бъде основна атракция в зоната.

Магическо училище, лего строителна станция, фото корнери с различни декори и костюми, Arts & crafts зона, face-painting зона, надуваеми атракции и още много възможности за забавление, които ще изскачат буквално на всеки ъгъл в киноцентър „Ню Бояна“.

На разположение са два часови слота за посещение - от 11 ч. до 15:30 ч. и от 15:30 ч. до 20 ч. Продължителността на всеки слот е 4 часа и 30 минути. А цените на билетите можете да видите ТУК.