Министрите да подготвят своите отчети за свършеното, защото служебният кабинет е към своя край. Това призова служебният премиер Гълъб Донев, на първото заседание на Министерския съвет за тази година.

С кратка новогодишна реч започна служебният премиер Гълъб Донев първото заседание на Министерския съвет за тази година. Той пожела на всички българи дни, в които към общото ни благо да ни водят справедливите решения.

Донев обърна внимание и на втория мандат за съставяне на правителство, който вече е в ръцете на кандидата за премиер от „Продължаваме промяната“ академик Николай Денков. И подчерта, че краят на кабинетът Донев идва, а затова всички министри трябва да подготвят отчет за свършеното досега.

„Призовавам да подготвим всеки в своята сфера на компетентност и отговорност кратък и ясен отчет за свършеното от август до сега с акцент върху решенията, които са се отразили положително върху живота на хората в България. Докато подготвяте отчета си и 6-годишно дете трябва да ви разбере“, каза още служебният премиер.