Най-мащабното музикално събитие това лято - "Exit Sunland Festival" е вече в разгара си. На плажа в Приморско хиляди фенове вече се наслаждават на любимите си изпълнители, а мястото ще остане чисто, защото в подкрепа на събитието е и кампанията на bTV "Добрият пример".

Сцена във водата, пилатес върху сърф, както и велопоход в местността "Бегликташ" са само част от дневните преживявяния за фестивалните гости, а още в първата нощ музиката завладя целия бряг.

Снимка: bTV

"От години си мечтаем в България да има голям фестивал от този тип и много се радвам и благодаря на организаторите за поканата. Мисля, че се получи много яко и им пожелаваме да се развиват и да стават все по–големи и по–големи и ние да имаме все повече концерти на тази сцена", каза след участието си вокалът на "Jeremy?" Ерсин Мусафов.

Снимка: bTV

"Изключително съм щастлив да видя как Европа отваря своята музикална сцена отново, а случването на подобни събития е просто нещо прекрасно, защото само когато излезеш пред публика това, което си създал, оживява истински", обясни и холандският диджей Елке Клайн.