"От две години живея с него на семейни начала. През тези две години ние се разделяхме. Година и осем месеца той само да ме тормозеше и ме биеше – физически и психически тормоз. Той искаше да ме обеси с колан, но каза "по-добре да те подстрижа"", заяви ексклузивно за bTV 22-годишната Славка от Видин, която е малтретирана. Криминално проявен 19-годишен нанесе побой и подстрига косата на момичето. 

"Преди месец ми бяха натъртени ребрата, а преди седмица бях със счупен нос, окото ми беше зле. След като имаше вече ограничителна заповед, аз излязох с един приятел и бяхме на кафене. Тръгнахме натам и разбрах, че Радослав ме търси. Бях се скрила в тоалетната и седях там 15 минути. Моят приятел повика такси", разказа Славка.

Тя добави, че е отишла в центъра. „Той дойде при мен и започна да ме заплашва, че ще ме пребие. Той искаше да отида при него. Започнах да рева. Седнахме на една пейка, взе ми телефона, започна да ме убеждава, че ще се промени, аз не вярвах. На 30-ти ме подстрига, а преди това ми направи интимни снимки и ме накара да направя вулгарен видеоклип", каза Славка.

Тя смята, че той е направил всичко това от ревност.

"Когато се разделих с него декември месец ми беше разбил терасата с взлом, с чук и отвертка. В 7 часа аз се будя и го виждам как ми рови в телефона", добави тя.