Ексклузивно bTV разполага със снимки, запечатали пътя на Георги Семерджиев от мястото на фаталната катастрофа на булевард "Черни връх" до дома му. 

Кадрите, с които само bTV разполага са част от делото срещу Семерджиев. На тях се вижда,  че той изминава пътя до дома си – тичайки.

17 секунди са нужни на вече обвиненият за катастрофата, за да излезе от мощния си автомобил и да побегне. Точно 46 минути по-късно пък Семерджиев успява да стигне до дома си и да се качи в апартамента си със стълба, донесена от вече бившата полицайка Симона Радева.

На част от стоп кадрите от охранителните камери по пътя, по който минава Семерджиев,  се вижда само силуета му, на други – се виждат дрехите му, а вещото лице, изготвило експертизата по делото на първа инстанция, прави и заключение, че бягащият мъж е без дясна маратонка и накуцва с десния крак, през рамо носи чанта, а на лявата си ръка носи часовник или друг светлоотразителен елемент.

По време на съдебните заседания в Софийски градски съд стана ясно, че в кориците на делото има и снимки, на които ясно се виждат татуировките на тила на Семерджиев.

„За съжаление точно слизането го няма. Но всичко от слизането от колата до дома всичко е установено. Безспорно е установено, че по неговите дрехи има кръв от жертвите. Което означава, че най-вероятно той е пипал автомобила от външната страна и след това се е бърсал в своите дрехи“, твърди зам.-директорът на НСлС Ясен Тодоров. Той уточнява – дрехите са открити в дома на осъдения. Там е била и лявата маратонка на Семерджиев.

Семерджиев минава по малките улички в района, а до крайната му цел има не малко камери. Всички те запечатват бягството.

С експертиза на кадрите секунда по секунда се вижда, че от булевард "Черни връх" Семерджиев е минал през улица "Димитър Хаджикоцев". Именно там е и първата камера, която е уловила бягството му.

Според вещото лице мъжът е без дясна обувка и докато тича накуцва с десния крак.

След това Семерджиев минал по булевард "Арсеналски" и се насочил към улица "Зорница". От там са и кадрите, на които най-ясно се виждат дори дрехите, с които е облечен.

От мотивите за присъдата на Георги Семерджиев стана ясно, че около 23:30 часа той е успял да стигне до своята автомивка, а след това и до дома си. 

Металната стълба е пренесена до блока от вече бившата полицайка Симона Радева стана ясно още от мотивите на съда. Именно Радева я придържала и за да може Семерджиев да се качи по нея. Отново само bTV разполага с кадрите от този момент.

Вече няколко месеца тече и досъдебно производство относно това – бил ли е покровителстван Семерджиев от полицаи през последните години.