И днес ще остане ветровито и топло за ноември. Максималните температури ще са предимно между 20° и 25°, по-ниски в северозападните райони.

Над по-голямата част от страната облачността ще е разкъсана. Значителна ще бъде над западната половина на България и над Рило-Родопската област. Там на места и до края на деня ще има краткотрайни валежи и гръмотевици.  

Сутринта на връх Мусала валя сняг. 

През нощта валежите ще спрат, облачността и над Западна България ще се разкъса, но в планините ще се задържи значителна. Утре минималните температури ще са предимно между 7° и 12°, по-високи по морския бряг. Утре, през по-голямата част от деня ще бъде предимно слънчево. Сутринта на места в низините и котловините ще има ниска слоеста облачност или мъгла. През деня ще се появи разкъсана висока облачност. Ще духа слаб, в Източна България и планинските райони – до умерен юг-югозападен вятър. Максималните температури ще са между 19° и 24°, по-ниски в крайните северозападни райони.

В неделя облачността от запад ще се увеличи и на места в Западна и Централна България ще превали дъжд, над 2000 м – сняг. В Източна България ще остане с до умерен южен вятър и по-топло, с температури до 22°-24°, в останалата част от страната, където вятърът временно ще се обърне от запад-северозапад, максималните ще бъдат между 15° и 20°. В южните райони на Рило-Родопската област са възможни по-съществени количества на валежа, както и гръмотевици.