Румен Радев докара България до абсолютно безвремие, страната ни се превърна в царство на хаоса.

Това каза в Кръстова гора лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. По думите му в ситуация на свръхдефицит България няма никакъв шанс да влезе в Еврозоната.

"За разлика от Хърватия ние ще останем в чакалнята. Това означава, че вратата на сигурността и стабилността е затворена за страната ни. Всичко това се случва заради липсата на пилот в самолета", заяви Борисов.

Според него предстоящите избори "2 в 1" са предрешени, защото самият Радев е казал, че не може да има честни избори, ако не се броят квитанциите от машините.

"Не машината лъже, а след машината стават лъжите с флашките. Като няма квитанции да проверим, няма как да разберем какъв ни е резултатът", допълни той.

"Идват трети поредни избори, но още чакаме Бойко Рашков да изнесе доказателства за твърденията си, че сме подслушвали. Тази чудовищна пропаганда срещу ГЕРБ – яли хора, подслушвали. Това са проценти, които ни се взимат от избор. И всъщност са пълна лъжа", заяви Бойко Борисов.

Той каза още, че парламентът е превърнат в "слуга на Румен Радев" и в място за лични вендети, а всъщност нищо не е направено за новия бюджет.

"Лъжат пенсионерите за два три месеца, а от януари къде са им приходите", попита Борисов.