И днес продължи обиколката на премиера Бойко Борисов из страната. Инфраструктурни обекти и фабрика за военна техника бяха сред обектите, посетени от Борисов днес. 

До тука за бизнеса – един милиард, коментира той. "Резултатът е добър – безработицата я държим, важно е да работят хората. Това им носи и психическо здраве и пара и не се чувстват застрашени - има гаранция че няма да ги уволняват", каза още Борисов.

Изцяло рехабилитиран е 33-километровият път между Самоков и Дупница, написа в профила си във фейсбук премиерът Бойко Борисов, след като посети региона.
Разделен е на два участъка Дупница - Клисура и Клисура - Самоков. Финансирането е национално и европейско на обща стойност близо 26 млн. лв.

Това е изключително важна отсечка, защото по нея минава трасето на паневропейския транспортен коридор 8, свързващ Адриатическо море с Черно море. Със завършването на ремонта на участъка Долна Баня - Ихтиман ще се осигури още една бърза връзка между магистралите "Струма" и "Тракия", информира Бойко Борисов.