Вече сме ви разказвали за 45-годишния Георги Колеолов от Русе. От две години той се бори с тумор на мозъка в болница в Турция.

За да продължи лечението си, мъжът трябва да събере още средства, които са непосилни за семейството му.

За първи път от две години Георги вижда семейството си на живо. Дошли са в болницата в Турция да му дадат кураж.

„Татко много ми липсваше и ми е приятно, че можем да му говорим на живо, да го хванем за ръка и да сме заедно семейството“, казва дъщерята на болния мъж.

„Две години и половина са много време да не можем да се целунем, да не можем да се прегърнем. Той е другата половина на моята душа, моето всичко. Моето минало и моето бъдеще“, споделя съпругата му Корнелия.

 

За да продължи лечението, семейството се нуждае от 240 хиляди евро. А време няма.

„Неотлъчно съм до Георги. Спя в стаята при него, денонощно се грижа за него. Родителят завинаги остава родител. Детето си е дете, въпреки че е голям човек. Борим се до последно“, са думите на Цеца, майката на Георги.

А по-голямата му дъщеря има само едно желание: „Първото, което искам да направим е да заведем сестра ми на училище. тате да й носи раницата, аз да ѝ държа ръчичката. Не искам нищо грандиозно , нормални семейни неща – семейна вечеря, да си седне всеки на мястото, да си говорим, да сме заедно“.

Животът на семейството се преобърща през 2021 г, когато е установено, че мъжът има мозъчен тумор.

В България започнат химио- и лъчетерапия едновременно, но състоянието му се влошава. Лекарите у нас не му дават много живот.

Тогава семейството му открива възможност за лечение в Турска клиника – таргетна терапия с американски медикамент. С помощта на роднини, приятели и дарители събират необходимата сума за стартиране на терапията и скоро положителните резултати са налице.  

„Моля да ни помогнете да се съберем отново. В България, у дома, да ни помогнете да си го приберем вкъщи здрав“, е призивът на съпругата му.

Ако желаете и имате възможност да помогнете на Георги Колеолов, сметката е:

Дарителската сметката в Пощенска банка

IBAN BG84BPBI79214040909702

Корнелия Любомирова Романова-Колеолова

https://pavelandreev.bg/campaign/da-pomognem-na-georgi-v-borbata-s-raka?fbclid=IwAR1HJQO56upq3kHGON4Yh-1