Грандиозното шоу на bTV "Лотария България" стартира днес в 18.00 часа и изцяло нов облик, с ново студио, драматични и забавни игри, 3D ефекти и нов водещ – любимият Башар Рахал.

Шоуто е страхотно, декорът е перфектен, има нови игри, шансът е громен всеки да спечели. Това каза в предаването "Тази събота" Башар Рахал.

"За първи път каквото спечели играчът, го дели със своя сектор, с който е дошъл да играе, например има 15 души в твоя сектор и в този момент всички са мотивирани той да играе, да залага, всеки печели. Просто е перфектно, аз се чувствах наистина в свои води. Чувствам се в мои води, забавлявам се.

Има най-големият подов екран – 3D екран, в който вървят половината игри. Наистина е фамозно, аз не съм бил в толкова голямо студио, когато строиха декора докараха една част с хеликоптер. 

Най-забавни са ми хората, които играят, идват от някъде, с техните мечти, нахъсани да играят. Имах една жена на 72 години, много мила, леля Марги, ужасно сладка, мила, дребна, тя ме погледан и ми каза:

„Знаеш ли, че това може би е последната емоция, която преживявам”. Тя спечели най-много от всички, цели 19 000 лева, няма да продължавам да разказвам. Има и млади хора, всякакви хора идват. Днес в 18.00 часа стартира новото шоу.

Всеки си обича много преподавателите, всеки казва - Моите са най-добри. Аз наистина имах късмета да попадна при четирима действащи актьори, всичките имаха имена – Мастъра беше Стефан Данаилов, Илия Добрев беше Тичъра, Ивайло Христов беше Брадъра, Иван Налбантов беше Фадъра.

Тичъра си отлетя вчера. Поклон! Наистина много гадна новина. Илия имаше ужасно заразен смях, той когато започне да се смее, няма как някой от нас, гледащите, да не започне да се смее с него. Ако на него му е смешно, всички започваме да се смеем. Той имаше уникален заряд като актьор, той наистина беше нещо феноменално. Какво още сподели за големия български актьор, вижте във видеото.