Каква е рецептата за семейно щастие на кандидата за президент Александър Томов? С две големи дъщери от първия си брак, Томов се радва и на 9-месечен син от втората си съпруга Калина Томова.

Разликата в това да имаш дете на 30 и на 60 години е в мъдростта, с която възприемаш детето и с грижата, която полагаш. На 30 години мъжката еуфория е по-голяма, по-малко е вниманието към съпругата, по-малко е разбирането какво е жената. Когато човек мине през тези неща, усеща по-голяма отговорност. Това каза в предаването „Тази събота” Александър Томов. Той добави, че, ако има възможност да върне времето назад, би отделил повече време на първата си съпруга и на дъщерите си.

Жената е огромно богатство от емоции, което на млади години трудно се разбира. Главното, което иска тя от един мъж е стабилност, отговорност за бъдещето й, голяма грижа, добави Томов.

Няма щастлива жена без дете, без стабилни отношения и без да усеща, че това не е за кратък период от време.

Нужно е ново отношение към жените у нас, според Томов. По думите му българската жена е много онеправдана и с ниско самочувствие всичко зависи много от мъжете, които водят психически нещата.

Томов каза, че, докато преди е релаксирал с външни неща, сега си почива с малкия си син, който е желано дете, а не случайно.

Относно обвиненията към него в присвояване на големи суми пари, по които беше оправдан, Томов заяви, че зад тях се крие корупция на най-високи нива и, че той не е крал пари от ЦСКА или от Кремиковци. Цял живот е печелил пари само, когато е работил на трудови договори, допълни той.

Каза, че иска България да стане модерна държава, каквато е Швеция или Австрия и трябва мафията да си отиде от управлението на държавата.