Павета, арматурно желязо, начупени стъкла, дървени прътове, кратери по терена от бомбички, части от факли и самоделни бомби. Това е остатъкът от инцидента, който прекъсна мача на Левски срещу Сиони за няколко минути, съобщи радио "Гонг". Както е известно, феновете на "сините" от Сектор "Б" започнаха да мятат бомби около 50-ата минута на срещата и принудиха футболистите за известно време да престанат да играят. Тази наложителна почивка наруши ритъма на игра на домакините, които в крайна сметка спечелиха с 2:0 първия си мач от втори предварителен кръг на Шампионската лига срещу грузинския тим.

В следствие на инцидентите 7-8 полицаи са били ранени и веднага са били откарани във Военномедицинска академия, където им е оказана първа помощ.

Поредният инцидент, предизвикан от поведението на феновете този път може да излезе доста солено на отбора на Левски. След като "сините" вече имат предупреждения и глоби отново заради изцепки на привържениците, този път жестокото наказание може и да не се размине на клуба. Повече от сериозна е опасността Левски да бъде лишен от домакинство в най-важния мач за тима този сезон – в третия предварителен кръг на Шампионската лига. Не е изключено отборът от "Герена" да получи санкция да играе домакинската си среща (а може и повече от една) пред празни трибуни.