Футболистите от българския национален отбор, които са на подготвителен лагер в Правец преди квалификационните мачове за Мондиал 2014 с Италия на 6 септември в Палермо и с Малта на 10 септември говориха пред българските медии.

Ето какво казаха част от тях:

Станислав Манолев:

"Почти най-важният мач в годината е този с Италия. Ако вземем три точки, то 80-90 процента се класираме. На мисля, че мачът с Малта ще бъде по-труден. Първо отиваме в Италия да вземем максимума, после ще мислим за мача с Малта. Продължаваме да сме със самочувствие, готвим се сериозно. Има и леко напрежение, защото всички очакват много от нас заради добрата игра, която показахме".

Спас Делев:

"Има настроение в отбора, това е хубаво. Надявам се да спечелим колкото се може повече точки в предстоящите два мача. Ние излизаме във всеки мач за победа. Знаем, че Италия е един много добър отбор. Ще се стремим да покажем нашата игра и да ги победим".

Александър Тонев:

"За нас всеки един мач е важен. Няма никакво значение срещу кой излизаме да играем. В националния отбор винаги има самочувствие и настроение, мисля да го покажем и в двата мача сега. Няма значение, че играем с Италия. Както с Италия, така и с Малта, мачовете са много важни. За мен няма никакво значение на каква позиция играя, няма никакъв проблем".